Ne Baktın Gözüm

28 Mayıs 2009 Perşembe

Otobüs Camı Elektriklenmeleri

Hani iki belediye otobus yanyana giderken ya da otobus duraga yanastiginda durakta bekleyen ya da diger otobuste olan kizla kurulan goz temasidir.

Kaybedecek birseyin olmamasi duygusu her iki pozisyon icin de soz konusu oldugundan, fiziksel begeni duygularinin belli edilmesi en kolay ortamdir. Nasil olsa kalici degilsin, bir daha ayni kizi gordugunde coluk cocugun falan olur.

Bazi kizlar sen bakinca kafasini cevirir, sonra doner tekrar bakar. Bazilari el sallar, bazilari (durakta olanlar) ayni otobuse biner, bazilari da ayni durakta iner. (Tadindan yenmez)

4-5 saniyelik kacamaktir, sosyal baski olmadan alinan verilen elektriktir. Oyle bakarsin gecer gider. Onumuzdeki otobuslere onumuzdeki duraklara bakacagiz tadindadir.

Otobusler arasi rekabetin artmasini, bindigin otobusun tekrar diger otobusun yanindan gecmesini istersin. Tabi ki gene ayni tarafindan yoksa yasli teyzeye siritan bir ifaden de olabilir.

Bir durakta gordugun kizi tekrar gorebilme umidiyle, bir baska yolculugunda ayni durakta ayaga falan kalkarsin. (abartma efekti olmayan amerikan sitcomlari)

Hele sehirler arasi otobuslerde bu tandans pek daha bir guzeldir. Saatte 120 km hizla 100 km ile giden 29 mtlik otobusun 6 mtlik gorus alaninda olan kizi gorebilecegin 1,75 sn muavinin testislerini omuzuna sürttürmesini bile zevkli hale getirebilir.

Ayni hava metroda yasanmaz mesela, cunku neden metro cok hizli gider. Ayni durakta duran ter yone giden iki vagonda belki ama küçük ihtimaldir. Yilda 1-2 olur.

Vapurda da yasanmaz, uzaktir cunku diger vapur ya da sen miyopsundur. Denize dusmeyeyim korkusuyla kizlara falan bakamazsin.

edit:gene bi suru typo (imla hatasi) yapmisim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder