Ne Baktın Gözüm

24 Mayıs 2009 Pazar

Internetten Hatun Yaptım

internet baglantisinin kosulu olmus gibi sanki yonja. kullanici sayisi oha boyutuna ulasmis durumda hatta serrefsizim bu hatunun aynisindan 115 sayfa once gormustum potansiyelinde.

5 yildir gormediginiz amcaoglunuzu, halanizin kizini rayban gozlukler ve de son model arabalarin uzerinde gorup hasret giderebiliyorsunuz. ya da ilkokulda masum hislerle 4 yil boyunca sacini cekerek aski ilan ettiginiz kizin arkadas listesindeki erkeklere bakinca masum askinizin uzerinden nelerin gectigini hayal edebiliyorsunuz.

neyse konumuza geri donersek, bir onceki paragraflarda anlatildigi kalabalik bir populasyon olmus bu arkadas bulabilme hatta beraber kahve bile icilebilme siteleri.

Bir suru bos beles adam vakit ayirip buyuk bir ozenle herhalde hatun ariyor bu sitelerden, ama saniyorum ki arz-talep dengesi icinde kizlar da erkek ariyor.

"yazar sanki hayati boyunca meydan larousse okumus, kafasini national geographicten kaldirmamis biri olarak dusunulmesin. ICQ white pages de sehire gore hatun arama kismina mekke yazmis bir adamdir"

gene bi neyseden sonra efenim, bu noktadan sonra bu tarz arama yapmanin puf noktalari aktarilacaktir

ben taş bi hatun arasam 1000 sayfa icinden tek tek hatun aramam. direk taş gibi resmi olan bir erkegin arkadaş listesine bakarim. zaten o taş gibi resmi koyan arkadaş benim yerime o aramayi yapmistir. hem de erkek arayan taş gibi ablalar da o çocugu bulmuslardir.

kolay arama-bulmanin yontemi budur. bir sonraki adimda ise resim-profil ve nicklere gore vakit harcama mantigi uzerine kafa yorulacaktir.

resim konusu
ablalarin yarisi ya beyonce tadinda ya da potansiyel arwen. Bol miktarda da sevgi pitircigi tadinda amelieler var.
Sectiginiz resmin gercek olmasini istiyorsaniz dandik webcam cekimleri ile ya da altinda tarih saat olan resimlerle ilgilenin. Cunku hatun kismi genelde high resulotion teknolojiye gecmemistir. Altinda tarih de varsa mutlaka hardcopysi vardir fotografin ve kizcagiz gidip o fotoyu bir sekil scan ettirmistir. Yani o fotografin sahibi mutlaka kizdir.

Ayrica dugun-eglence-ozel gun fotograflarina sahip kizlardan uzak durun. Bunnarin sosyal hayatlari yoktur. Siyah gece elbisesi icinde guzel gorunebilirler ama ne bileyim sosyal hayatlari yoktur. Bir paketlenmislik havasi icindedirler.

Resimlerine kedi-köpek-kuş-böcek-çiçek-kalp gibi bilimum polyanna setlerinden koyan arkadaslardan da uzak durun. adiniz keremcem degilse tabi.

15 yil hellmaster olarak calismis gibi gorunen gotik ablalardan da etkilenmemek lazim. kompozisyon olarak guzel bir poz fakat bizim kulturde yok ki gotiklik, depresyon, bunalim. vermisiz bulgur pilavini zamaninda. durmuyor bu pozlar bizim ustumuzde.

nik konusunda da: kizlar genelde -cik -cuk eklerini isimlerinin arkasina ekletmeyi pek bir severler. sirinlik muskasi ekidir bunlar kanmayin.

princess hede hodo, lady of love,aşk melegi gibi asagi saksonya düşesi tadinda nikler de kotudur. sanki kizin asagilik kompleksi varmis gibi durur ya da reankarneyim ben reankarne diyerek dolasiyormus gibidir.

icli kofte tadinda isme sahip dramatik turk dizileri gibi nike sahip olan ablalarimizda asosyaldir. aksam oturur aliye seyrederler. Anadolu rocki Kıraç sanırlar. Ornek nikler: yalniz duslerim, sevda penceresi, yalniz kumru, karanlik pencere.

nikinin yanina yasini ekleyen zaten IQ olarak gayet geri kalmistir ya da kendini peter pan falan saniyordur. sanki seneye o nik ise yarayacak kullanilabilir olacakmis gibi. burdan selin 17 ler alinmasin onlar ayri.

ingilizce bildigini ortaya koyma meraklisi ablalar da var. ama komik oluyor bazilari. passionative, french kiz, broken hearth.

zormus internetten hatun yapmak gercekten bi suru ugras et kafa yor ihtimallerle yasa, vakit harca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder