Ne Baktın Gözüm

24 Mayıs 2009 Pazar

Filmlerin Özetini Gazeteye Hazırlayan İnsan Evladı

Pek muhteremdir kendileri. Her bir gazetede mutlaka bir tane bundan vardır.

Filmleri oturup izlemesine imkan ve olanak yok muhtemelen imdb den takılıyor. Çeviri yapıp türkçeleştirirken kendinden de birşeyler katıyor ama patlamalar bu noktada, eklemelerinde.

Aslında adamın da yeri dar çarşaf çarşaf ek çıkaramıyor 2 cümleyle kendinizi anlatın diyen hatıra defterleri gibi oluyor yazdıkları.

"Hayatın rutin işlerinden sıkılmış olan Neo, o gün evde otururken beklenmedik bir mesaj alır ve kendine upuzun bir deri mont ve güneş gözlüğü bir de açılır kapak Nokia satın alır ve hayatı değişir..."

"Çift kişilikli Tyler Durden, kendine özgü düşüncelerini beraber aksiyona geçirebileceği arkadaşlar ararken pis bir karı olan marla singer ile tanışır ve ekip büyür..."

"Küçük Clark trenden hızlı koşabildiğini anladığı anda kendisinin bu dünyaya ait olmadığını düşünür ve kendindeki gizli güçlerin takibine takılırken dünyayı kurtarma görevinin de ağır sorumluluğunu üstüne almayı ihmal etmez..."

Bu adamın bir de bacanağı vardır orjinal film isimlerine Türkçe isim bulan adam. O da ayrıdır severiz sayarız. Ad ve soyadının ilk hecelerini 100 milyor USD lik şirketine isim olarak seçen kreatif girişimcinin görümcesinin eltisiyle evlidir o da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder