Ne Baktın Gözüm

15 Aralık 2013 Pazar

Tanrı Hiç Bir Erkeğin Aşkını Sertap Erener Güzelliği ile Sınamasın

Dusun lan, dusun.
Kopek gibi asik olmussun, kiz yasam enerjine Atiker sirali otogaz sistemi dosetmis, kah kendini feslegen soslu penne pisiriken buluyorsun, kah nar sulu sangiriaya kalp kalipli buz koyarken.
Kiz as altindan kiz yurutecek kadar zeki, kendini monaco prensesi gibi sanmiyor, kasintilari yok, bebisim, minnosum gibi histerik seslenmelerle gelmiyor, adet gunlerinde kavanoz kavanoz nutella yemiyor, PES'te her mac golu var, geceyi ucuna limon yapistirilan miller ile kapatmayacak kadar icebiliyor, en onemlisi hislenip hislenip siir yazmiyor.
Eglenceli gunler, haftalar dogal olarak cabuk bitiyor. As altindan kiz numaralari her rifkida yenmiyor, her cizgiye inen messinin ortaya pasi gol olmuyor artik.
Mecburen bulasik yikamali, utu yapmali, zoraki sosyal olmali, bugun de o filmi mi izlesek, su konsere mi gitsekli, copu sen mi dokersin cayi ben mi demlerimli, senin arkadaslarin cahil, benimkiler isvecte yonetmenli zor gunler basliyor.
Hah o noktada, guzellik algisi gene one cikiyor, gozler aciliveriyor. Zira insan evladi en guzeli kendisinin olsun ister, istemez degil. Mukayese basliyor. Insan sevdiginden sikiliyor, geri tutunmasi icin guzellige sahip olmasi en buyuk motivasyon kaynagi.
Ya o iniestali xavili ara paslara girdiginiz,fuleli adimlarla messi kosturdugunuz nazli yariniz Sertap Erener guzelligindeyse.
Oturup Ahmet Kaya - hani benim gencligim dinleme zamani gelmistir. Yari Sertap Erener guzelliginde olanin askinin sinanmasi safhasi, ya hep ya hictir. Tam arada kalmistir, bir gun guzel gorunur ertesi gun cirkin, bir gun peri olur ertesi gun siradan.
sozlerini de surdan verivereyim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder