Ne Baktın Gözüm

15 Aralık 2013 Pazar

Bir Güneş Kreminde Koruma Faktörü Olarak Fedon Bronzluğu

Merhaba sayin gunes kremi imalatcilari,
Bu aksam size takmis durumdayim. Her sey 1988 yazinda ailecek gittigimiz tatil beldelerinde anamin artik yogurt degil 5 koruma faktorlu gunes kremi suruyoruz demesiyle basladi.
Aradan yillar gecti, isleriniz buyudu, ulkemiz sagligina daha da onem vermeye basladi, sirti cilliler azalirken beach clublar artti, tek parcali mayo giyenlerin yerini sarkik memeli bikinili neneler, slip mayo giyen gotlu gobekli erkeklerin yerini boardshortlu civanlar aldi.
Yuklendiniz koruma faktorune, bastiniz aloe verayi, kakaoyu, havucu, sutu, hindistan cevizini 50 faktore dayandiniz lan. nerde bilmedegimiz otantik tropikal meyve sebze varsa götümüze basimiza surdurdunuz.
Biz bilincsiziz olm, 50 faktor hangisidir, ultraviyole isin hangi dalga boyunda baslar hangisinde bekler bilmeyiz, tek istegimiz cilt kanseri olmadan cillop gibi bronzlasmak.
Hah bunun icin de bir onerim var, sevgili kozmetikciler. Gunes kremlerine Fedon bronzlugu skalasini getirin ki daha rahat anlayalim. Bizim icin ideal bronzluk Fedondur. Yilllarin eskitemedigi bronz, brozlugun 1000 yillik tarihidir Fedon.

Skala soyle olsun mesela, hangi urunu kullanacagimizi bilelim.
Fatma Girik beyazi
Volkan Severcan pembeligi
Nuri Alco kizarmisligi
Cristiano Ronaldo soparligi
Fedon bronzlugu
Morpheus karaligi
Marsık
Not : "Budgay tenliyseniz burnunuza 50 vucudunuza 10 surseniz yeter" marketing cakalliginizi da yemiyorum ha bilesiniz. Elimizde ne varsa onu suruyoruz her tarafa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder