Ne Baktın Gözüm

15 Aralık 2013 Pazar

Çok Süper Fikirlerim Var Benim - 014 - Alternatif Şirket Doğum Günü Kutlaması İçkili Miçkili



Calisan abilerim ablalarim bilirler, sirketlerin cinsel acidan doyumsuz ablalari analari bacilari vardir ki, herkesin dogum gununu bilmeyi takip etmeyi ve de burcu hakkinda yorum yapmayi pek severler pek onemserler.
ahanda bu ablalarimizdir ki, gereksiz bir e-posta trafigi olusturup, 15 kisiyi ccde tutaraktan, "melahat'in dogum gunu bugun herkes 3-5 lira versin, 16:00'da pasta kesiyoruz" gudulemesi ve zorlamasi yaratirlar. Akabinde de gene problemli ablalarimiz en az 10-15 email dondururler, artik babamin bile yapmadigi turden 1983 model esprilerle bezeli.
hatta bu rituelin bir de supriz olma tandansi vardir ki, melahat da dahil sirketteki cayci teyze bile bilir melahatin dogum gununun kutlanacagini. Zira melahat da alismistir, sirket ve dogum gunu pastasina.
"lan" diyesim gelir "lan, gotler madem melahati pek seviyorsunuz alsana pastayi kendin koy masaya yensin icilsin anasini satayim. neden herkese de duyurayimcilik yapma telasindasin 3un 5in derdindesin, bre melun, bre madrabaz"
gene boyle cok suprizli bir dogum gunu kesilisinden sonra dedim ki "lan analar, bacilar, doguramamislar, hormonu tavanlilar. bu dogum gunu ve pasta zki baymadi mi lan." madem dogan biziz neden her bir dogum gununde ayni pastaneden ya cikolatali ya da meyveli pasta yiyip plastik plastik birbirimizin fondotenlerini opuyoruz lan." "Bu topladigimiz paralarla her dogum gununde iki yeni icki alalim, her seferinde bir deneriz icmedigimiz ickileri lan, hem kafamiz guzellesir hem de tadina bakariz, krem santi siciyorum lan."
Pek benimsenmedi fikrim anasini satayim ama bana cok makul cok fantastik ve de ubermensch gelmisti. simdi sira sizde a okurlar, a insomniyalar, a sigara severler. bunu sizler de kendi sirketinizde deneyin, hatta bu etkinlige bir de ingilizce isim koyun ki, bi tarrak sanilsin da butun sirketler de yayginlassin. mesela coctailday deyin mesela birthtail deyin, baby shower hesabi bi akim yaratmaya calisin da, pastanin uzerindeki suslerin hangisinin yenileiblir hangisinin yenilemez olduguna dair 10 milyona iddaaya girip kendini eglendiren su gerzek dostunuza bir faydaniz dokunsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder