Ne Baktın Gözüm

15 Aralık 2013 Pazar

Östrojen Kokan Pozitif Ayrımcılıklar



gereksiz feminist tepkilerden kacinmak icin ibrahim tatlises maskemi cikarip marilyn manson maskemle yaziyorum bu satirlari ve ozay gonlum samimiyetiyle size sesleniyorum ey analar, bacilar, gardaslar, eltiler, gorumceler, yengeler, halalar, karilar, kizlar...
Evet biliyorum yeri geliyor laf atiyoruz, taciz ediyoruz, sizi cinsel obje olarak goruyoruz. tum bunlar yetmezmis gibi ustune de dayak atiyoruz. Kizini dovmeyen dizini dover ata kafasinca.
Daha da bitmiyor, "20sinde selulitleri cikmis", "2 cocuk dogurunca poposu kazan gibi olmus" "25inden sonra salmis" gibi densizliklerle cekistirip, erisemedigimiz cigerlere orospu diyebiliyoruz sinsi sinsi.
ama bunlari kanun maddelerine dayanarak degil, icimizde 10bin yilin getirdigi genlerin hayvanligina dayanarak yapiyoruz. Benim bahsim kanunlarin ostrojen kokusuna dayanamamasi.
mesela, erkek 25 yasini dolduunca ve dahi ogrenci bile olsa mecburen eli ekmek tutma mecburiyetinde tutuluyor devlet gozunde saglik haklari sosyal guvencesi, yesil pasaportu elinden aliniyor. ayni yastaki kiz evlenmediyse babasinin dizinin dibinde devlet guvencesinde ciftlestirilmeyi bekliyor.
mesela, erkek emekliligi ile kadın emekliligi yasi arasinda 5 yil gibi oha bir zaman farki var kadın lehine. gerekcesi malum kadinlar daha erken cokuyor ama kol gucune dayanmayan islerde bile bir duzenleme yok. kaldi ki ayni is yerinde de agir kaldirma, kullandigi bilgisayardan anlama, ehliyet sahibi olma vasiflarindan haiz gorulen de kadin.
mesela, kadin kocam calismami istemiyor gerekcesiyle isyerinden tazminatini alip cikabiliyor, erkek ayni taleple gelse kaldiramiyor musun yapraaam etiketiyle damglanabiliyor.
mesela, kadin dogurdugunda 4 ay dogum izni alabilirken, erkek 3 gun aliyor. fotograflari cekip, puro icip, ceyrek altinlari bozdurup ayni fotograflari facebooka ekleyip iznini tamamliyor.
mesela, kadina sut izni veriliyor. gecenin 2sinde ayni bezi degistiren erkege git biraz uyu izni verilmiyor.
mesela, kadin kocasindan bosanirsa 60 yasinda da olsa 25 yasinda erkekten alinan haklarin hepsine sahip olaibliyor. ordu evlerinde bir suru albay cocugu 60 yasinda teyzeler fink atiyor.
Kanunlar onunde hani esittik , ostrojen koklayip koklayip, fatmagulun sucu ne izlenip yasama yapilmasin lan.
Buradan Nimet Cubukcu'yu (ki kendisi hakkinda suphelerim var) tenzih ederek soyluyorum ki; yasama dedigimiz organin,hayvan gibi erkek egemen oldugundan, aslinda pipisi olmasi gerekirken, bildigin ostrojen fetisi var.
Cok onemli not : ama hic de oyle degil bikbigi yapacak aysun kayaci minyaturleri icin. Erkek yansimali bir yazi oldugu icin ayrimciligin krali olan tecavuz ettigi kadinla evlenen erkegin sucsuz sayilmasi noktasini da es gecmiyorum ama gercekten medeni kanun, is hukuku gunun ihtiyaclarini karsilamiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder