Ne Baktın Gözüm

15 Aralık 2013 Pazar

Bu Ürünü Tercih Edenlerin Satın Aldığı Diğer Ürünler



meshur alisveris sitelerinde urunlerin yorumlarinin ya da fotograflarinin altinda aha bu blog basligi gibi "gel gel gel kartele gel" kafasinda bir bolum vardi. Bu urunu tercih edenlerin satil aldigi diger urunler.
bak melahat kendine bunun yaninda sunu da aldi, kesin bunu da al ihtiyac, lan mal fotograf makinesi aldin kilif almadin mantiginda tuketiciyi dusurulen agdan digerine surukleyen bolumdur. hem de kargo parasindan yirtarsin yapraaam seklinde de kiyak hareket highlight edilir.
bu arada kadinlari malum cok seviyoruz, ozellikle beyin mekaniklerinin hastasiyim. belli bir sistematikleri olmadigi icin belli bir etkiye belli bir tepki vermiyorlar, boylece her an her sey kurgulanabiliyor, her an her sey olabiliyor. tarantino filmi gibi lan kadin beyni.
bu uc paragrafin kesisim kumesindeki orneklerde, muhtemelen kadinlarin yaptigi alisverislerin ayak izlerini takip edecegimizden yolun bundan sonrasini bacaklarimizi agda yaparak katirlarla devam edecegiz, elimizde de kirmizi sarap kadehleri. her kadin biraz romantik, her kadin biraz anne, her kadin biraz promosyoncu, her kadin bir frida kahlo, her kadin biraz marilyn monroe.
mesela, dect telefon almis kullanici ablamiz. aldigi diger urun kisminda su sebili var. kesin kucuk esnaf patronun sekreteri vermis bu siparisi ve muhtemelen de damacana veren abilerin belli bir miktar alim garantisinde o sebili beles verdiginden habersiz oldugundan patronundan zilgit yemistir, kargo ekibi tükana ulastiginda.
mesela, dandik org almis teyzem evladina, yaninda da sunlari almis org kilifi, pratik okuma lambasi, kendi kendine gitar ogren kitabi. buraya kadar her sey normal di mi lan. hatta bu normallige puzzle halisini da ilave edeyim. zira evladin ne bok yapabileceginden emin olmayan bir annemiz, evladim ya muzik dehasi degil de gerzek olursa diye bir de oyun halisi almis. ama normal. diger urunler : pratik agda seti, kesilmis agda kagidi ve sac duzlestirici. ulan o anne nasil bir anne, o evlat nasil bir evlat. serrefsizim o org, pavyonun 2. katina kargolanmistir, o cocugun da babasi belli degildir lan. teyzemizin gayrimesru cocuguna meslek edindirme cabasi lan o org. 5-6 seneye beraber calisacaklar.
mesela romantik ablalarimiz var, keman almis. malum kadinlar hep kemana ac, hep keman sesine tutkulu. ogrenirim kendi kendime calarim demis. yaninda aldiklari ise o narin ruhun derinliklerindeki pembeligi daha da on plana cikarmis. 2 metre beyaz otris ve 3u bir arada bikini sekillendirici. cirilciplak ama boynunda beyaz otrisli ve bikini bolgesindeki pubik killara sekil vermis bir violinist dusunun lan. iste o sizin ust katinizdaki romantik abla olabilir. beyaz otrisli bir kiz gorsem hemen kemanin var mi diye soracagimdir bundan sonra. eger varsa numarasini falan alirim. oh cillop gibi.
mesela su filtreli supurge, teyzem dirayetli, teyzem puri pak, teyzem hamarat hemen yanina alivermis utu masasini. eglenilecek degil evlenilecek kadin lan, kargocu dikkat et.
mesela, 3d tv gozlugu. artik nasil bir ablaysa, nasil bir kafa yasiyorsa, ya da nasil bir son dudak bukucu ise yanindakiler kismi tamamen yorumsuz hanefi avci kitabi halicte yasayan simonlar , wifi yazici, sac kurutucu, wireless modem ve pilates seti. kesin facebookta ortaya karisik diye foto albumu var bu ablanin.
mesela, caydanlik takimi. mutlaka israrla evlenmeyi bekleyen ablanin siparisi zira yaninda siparis ettikleri yarim ceyiz niteliginde 3lu priz, cay seti, ekonomik yatak, yastik ve tencere seti. pembe panjurlu banliyode bir ev ve saat 11de eve gelen terli erkek kokusu.
mesela fanli yagli radyayor, bildigin kalorifer peteginin elektiriklisi fanlisi yani. muhtemelen ogrenci bir ablamiz yeni eve cikiyor. yaninda gelenler 3lu priz,elektirikli sofben, ufo, efsane konserler - zulfu livaneli. yuksek ihtimalle her zayif kiz gibi cok usuyor, her 18 yasindaki kadar solcu. obur ay da baglama siparis edip, ilk erkek arkadasi olana kadar keci kili heybe cantayla okula dus alip temiz temiz gelip gidecek.
cubuk blender seti, artik kek hamurunu elleriyle yogurma derdi olmayacak kadar ekonomik ozgurlugunu kazanmis, eve erkek atabilen, evin kucuk islerini kendi gorebilen 35-40 yaslarinda calisan, bekar teyzemiz ve arada sirada arkadaslariyla evde toplanip kek yedirenlerden. tost makinesi ,OK prezervatif, bulasik makinesi, matkap ucu, utu. fotograf makinesi.
en guzel abla sonuncu bence dertsiz tasasiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder